Etik og ansvarlighed i diamantindustrien

Hos Éternelle er vi engagerede i at fremme en etisk og bæredygtig fremstilling af smykker. Gennem vores samarbejde med NGO’en Diamonds for Peace (DFP), støtter vi initiativer, der arbejder for en mere retfærdig og miljøvenlig diamantindustri. Vores donationer hjælper DFP med at forbedre vilkårene for dem, der er afhængige af minedrift, samtidig med at vi sætter fokus på alternativer som lab-grown diamanter.

Som kunde hos Éternelle, får du direkte indflydelse på den nødvendige forandring, diamantindustrien har brug for. Vi donerer nemlig 10% af vores overskud direkte til DFP.

Diamonds for Peace: En vision for fremtiden

Diamonds for Peace arbejder for en diamantindustri, hvor udvinding og forarbejdning sker med respekt for både menneskerettigheder og miljø. Deres mission er at forbedre arbejdsvilkårene for diamantarbejdere og fremme fair og etiske praksisser i hele forsyningskæden.

Vores bidrag til en mere retfærdig industri

Selvom Éternelle udelukkende bruger lab-grown diamanter, støtter vi Diamonds for Peace for at bidrage til den samlede forbedring af industrien. Vi tror på, at en etisk tilgang til smykkefremstilling bør strække sig ud over vores egne materialevalg. Vores støtte bidrager til at skabe bedre levevilkår og bæredygtige arbejdsmetoder i diamantproducerende områder, samtidig med at vi arbejder for at reducere industriens afhængighed af konfliktfyldte ressourcer.

Bæredygtighed og globalt ansvar

Samarbejdet med Diamonds for Peace støtter flere af FN’s bæredygtighedsmål, herunder bekæmpelse af fattigdom, fremme af ligestilling og sikring af ansvarligt forbrug. Ved at vælge Éternelle, støtter du ikke kun en etisk og miljøvenlig produktion af smykker, men også en global bevægelse for en mere bæredygtig fremtid i diamantindustrien.

Sammen skaber vi forandring

Ved at vælge Éternelle støtter du ikke kun en etisk miljøvenlig fremstilling af smykker – du bidrager også til en bredere bevægelse for at forbedre forholdende i den globale diamantindustri. Vores samarbejde med Diamonds for Peace er et vigtigt skridt mod en mere retfærdig og bæredygtig fremtid for alle involverede i diamantens rejse fra mine til marked.