Specialdesignede smykker

Med over 20 års erfaring i smykkedesign er vi hos Éternelle stolte af vores evne til at skabe unikke og skræddersyede smykker. Vores designproces er omhyggeligt udformet for at sikre, at hvert et smykke er en perfekt afspejling af din personlige stil og smag.

Designproces

Konsultation

Vi tilbyder en gratis, uforpligtende konsultation, hvor vi diskuterer dine designønsker og præferencer. Vi overvejer alt fra valg af ædelmetal og diamantkarakteristika til det overordnede designkoncept. Vi kan arbejde ud fra dine billeder eller skabe en original skitse baseret på dine ideer.

Tilbud og CAD

Efter konsultationen præsenterer vi et detaljeret tilbud med pris og leveringstid. Vi udarbejder en CAD (computer-aided design) baseret på dine input og reviderer indtil designet matcher dine ønsker.

 

Godkendelse og produktion

Når CAD’en er godkendt, begynder vores guldsmed produktionen af dit smykke, hvorefter vores juvelér monterer dine ønskede ædelsten. Inden montering valideres alle ædelstene af et gemmologisk laboratorie (enten IGI eller DGIT), som udarbejder certifikater og smykkerapporter. Processen tager typisk en til to uge, og vi holder dig løbende opdateret om produktionens fremskridt.

Levering

Det færdige smykke placeres i vores smukke mahogniboks, pakkes i diskret emballage og afsendes med forsikret ekspreslevering uden beregning.

 

Hos Éternelle garanterer vi, at hvert et skræddersyet smykke er et unikt mesterværk, skabt med præcision og omhu. Vi tilbyder også graveringstjenester, så dit smykke kan få en personlig inskription. Vores ekspertteam står klar til at rådgive dig gennem hele processen, fra koncept til færdigt smykke.

Vores engagement i kvalitet og kundetilfredshed betyder, at vi kun anvender de fineste materialer og håndværksmæssige teknikker. Uanset om det er til en særlig lejlighed eller som en personlig gave, er vores skræddersyede smykker designet til at vare livet ud.

Anmod om et tilbud

    Kategori*

    Ædelmetal*

    Diamant carat vægt*

    Diamant klarhed*

    Farvegrad*

    Beskrivelse*

    Website link

    Vedhæft billede

    Forventet budget*

    Deadline

    Fulde navn*

    Telefonnummer*

    E-mail*